​Tlf​.: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Tilbygning og nybyggeri i Randers

Hos PHE Huse ApS kan vi være behjælpelige, hvad end det gælder nybyggeri eller tilbygning til dit eksisterende hus. Vi kan bygge lige netop det legehus, dit barn drømmer om, en flot garage til din bil eller en havestue til de lyse nætter. Hvad end du ønsker, kan vi hjælpe dig!

Lad os klare din tilbygning

Hvis du vælger at lade PHE Huse ApS klare din tilbygning, står vi klar med et højt niveau af ekspertise indenfor flere områder. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører indenfor hvert deres felt, som gør det muligt for dig at vælge de bedste materialer af den absolut bedste kvalitet til din nye tilbygning. Vi opererer primært i Randers, men også ud i en radius af 25 kilometer fra byen.

Ingen opgave er for stor

Står du med en større opgave, er det heller ikke noget problem for os. Vi klarer også gerne tømrerarbejdet, hvis du står og skal have opført et nyt træhus, hvilket vi har beskæftiget os med i mange år. Derfor er vi altid klar med gode råd samt vejledning i forhold til netop det projekt, du mangler hjælp til.

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

​PHE HUSE ApS

Cederlunden 17,
8960 Randers SØ


Telefon: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41​

​Medlem af

Ring mig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt