​Tlf​.: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Trægulv

Aldrig før har det været nemmere at få et nyt lækkert trægulv i massivt træ, takket være Junckers for Life konceptet. Hos PHE Huse ApS er vi certificerede Junckers gulvlæggere, så du kan være sikker på at få den absolut bedste service, hvis du vælger et trægulv fra Junckers til dit hjem. 

Hvorfor vælge Junckers?

Det træ, der bruges til trægulv fra Junckers, er af den ypperste kvalitet. Alt træet kommer fra 1. sortering, og du vil ikke finde træ i Junckers sortiment, som er 2. sorteringsprodukt. Gulvbrædderne produceres i Danmark på Junckers savværk i Køge, hvor firmaet har holdt til i mere end 80 år. Junckers er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten af deres produkter, og de er samtidig certificeret PEFC og FSC.

Mere information på www.junckers.dk​​

Certificeret Junckers gulvlægger

Hos PHE Huse ApS er vi certificerede Junckers gulvlæggere. Det betyder, at hvis du vælger at få lagt et Junckers gulv af os, er du garanteret mellem to til 20 års garanti på dit gulv. Vi er samtidig uddannede i at kunne give dig de bedste råd og vejledning i forhold til pleje af dit nye trægulv, således det er muligt for dig at holde gulvet pænt så lang tid som overhovedet muligt.

Giv os et kald på 86 43 61 41/20 14 61 41 allerede i dag for at høre nærmere om at få lagt et lækkert trægulv fra Junckers.

Showroom

Du er velkommen til at komme forbi vores showroom. Vi har flere prøver af trægulv fra Junckers, så du kan se med egne øjne, hvilket opfylder dine behov.

Vores showroom har åbent efter aftale

Clausholmvej 13, 8960 Randers SØ​

​PHE HUSE ApS

Cederlunden 17,
8960 Randers SØ


Telefon: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41​

​Medlem af

Ring mig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt