​Tlf​.: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Energirenovering

Energirenovering med fokus på miljø og økonomi

PHE Huse ApS kan som både tømrer- og snedkerfirma stå for renovering af tag, vinduer, døre, huse og bygninger for både private, institutioner og erhverv. Med fokus på både miljø og økonomi udfører vi altid nybygninger, tilbygninger og renoveringer ud fra den samlede idé om energirenovering. Derfor har vi også en uddannet energivejleder, -konsulent ​og Bedre Bolig rådgiver som medarbejder i virksomheden.

En uddannet energivejleder, -konsulent og Bedre Bolig rådgiver kan tilvejebringe en faglig og professionel vurdering af bygningen som helhed før påbegyndt renovering. Det er ud fra formålet om at finde energibesparende potentiale og derved opnå energibesparelser. 

En god langsigtet investering

​En energirenovering af din bolig giver heller ikke kun en forbedring i form af et bedre indeklima, men også besparelse på el- og varmeregningen. Ikke mindst kan det ses som en langsigtet investering.

Det er vigtigt, at du ikke kaster dig ud i energirenovering uden helt at vide, hvor det for dig vil give bedst mening at optimere for dit samlede energiniveau. Derfor har vi en uddannet energivejleder, -konsulent og Bedre Bolig rådgiver med ud, når du ønsker at høre nærmere om energirenoveringen af din bolig.

Professionel energirenovering

​Energirenovering giver et godt overblik over de energibesparende muligheder ved eksempelvis udskiftning af vinduer, renovering af tag, nye døre, efterisolering og lignende projekter.

Ved at udføre vores tømrer- og snedkerarbejde ud fra idéen om energirenovering kan vi dermed hjælpe vores kunder med at spare på energiforbruget. Det er både godt for miljøet og den enkeltes økonomi.

Indhent tilbud på energirenovering

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på renovering med fokus på energibesparelse eller for at høre mere om fordelene ved energirenovering på tlf. 20146141.

​PHE HUSE ApS

Cederlunden 17,
8960 Randers SØ


Telefon: 86 43 61 41

Mobil: 20 14 61 41​

​Medlem af

Ring mig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt